Aprenem i treballem !


Título de blog:
Aprenem i treballem !
URL del blog:
https://cmvila-roma.blogspot.com.es/
Autor:
Marta Saballs Pla
Categoría:
Blog de Centros Educativos
Presentación:
Blog creat i pensat com a eina didàctica i recurs pels alumnes de cicle mitjà, així com també per les famílies. Aquest és el 4t curs consecutiu que estem utilitzant el blog Aprenem i treballem!, i ens en sentim molt orgulloses de la bona valoració que en fa tothom, així com també de la gran utilitat que representa per avançar en els aprenentatges d’una manera més lúdica i participativa. També cal destacar la facilitat que tenen els pares per integrar-se a la vida de les aules on els seus fills i filles hi passen tantes estones. Gràcies a tots per la vostra participació!
Etapa educativa:
Primaria
Area o asignatura:
Todas
CCAA/Región:
Catalunya-Cataluña
País:
España

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation