Taller d’escriptura INS Salvador Dalí

30.taller.recortado

Título de blog:
Taller d’escriptura INS Salvador Dalí
URL del blog:
https://literaturauniversaltde.blogspot.com.es/
Autor:
Alba Sabaté Villagrasa
Categoría:
Blog de Maestros y Profesores
Presentación:
Aquest bloc parteix de la presentació de diversos materials per ampliar la matèria de Literatura Universal impartida en hores lectives, però se centra sobretot en la publicació d’aquells escrits literaris que l’alumnat va escrivint al llarg del curs seguint el camí mostrat pels grans escriptors que hi ha hagut al llarg de la Literatura de tots els temps. El bloc es complementa, també, amb la publicació d’una sèrie de recursos diversos i amb un llistat de cites literàries per per un o per un altre motiu ens criden l’atenció, com a lectors.
Etapa educativa:
Bachillerato
Area o asignatura:
Litratura Universal
CCAA/Región:
Catalunya-Cataluña
País:
España

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation