Llenguatics. L’aula TIC de llengua i literatura catalana.


Título de blog:
Llenguatics. L’aula TIC de llengua i literatura catalana.
URL del blog:
https://llenguatics.blogspot.com.es
Autor:
Héctor Soldado Romaguera
Categoría:
Blogs de Alumnos
Presentación:
Aquest bloc pertany al projecte “Llenguatics: l’aula TIC de llengua catalana”, el qual té com a objectiu treballar l’àrea de llengua catalana utilitzant les TIC com a mètode complementari a les metodologies tradicionals.
El projecte Llenguatics es centralitza amb aquest bloc publicat a la xarxa, el qual actua com a eix vertebral del projecte i és on els alumnes exposen, expliquen i, com no, ensenyen a tothom els treballs realitzats a l’àrea de llengua catalana, tant amb el seu format tradicional com el digital, a més de treballar i potenciar la competència comunicativa de forma global e interdisciplinar.
Algunes de les nostres activitats són: recomanació de contes, el•laboració d’entrevistes per la nostra ràdio, creació d’un diccionari on-line…
Etapa educativa:
Primaria
Area o asignatura:
Llengua Catalana
CCAA/Región:
Catalunya-Cataluña
País:
Espanya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation