Ens-erampunyà

Título de blog:
ens-erampunyà
URL del blog:
https://blocs.cpnl.cat/enseramprunya/
Autor:
Jaume Sans i Vellvehí
Categoría:
Blog de Centros Educativos
Presentación:
Aquest blog és el de la Àrea d’Ensenyament del CNL Eramprunyà. Són els cursos de català que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística a la població adulta de a les localitats de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

El vam crear com a eina per publicar les sessions de treball amb l’equip que coordino. Més endavant vam crear un equip de treball per impulsar l’avaluació reguladora en els nostres cursos. Per tant, vam aprofitar aquest recurs: [la descripción supera los 500 caracteres]

Etapa educativa:
Adultos
Area o asignatura:
Llengua catalana
CCAA/Región:
Catalunya-Cataluña
País:
Espanya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation