D Gavà 12


Título de blog:
D Gavà 12
URL del blog:
https://blocs.cpnl.cat/dgava12/
Autor:
Jaume Sans i Vellvehí
Categoría:
Blog de Maestros y Profesores
Presentación:
Aquest blog ens serveix com a entorn d’aprenentatge del curs. Es van publicant els plans de treball de cada unitat. Es va crear amb el pretext d’investigar si la proposta de Fernando Trujillo d’aposta per una pedagogia orgànica, és a dir, experimentar una cultura compartida. Aprofitem aquest blog per publicar els fulls de ruta que elaboren en petits grups per ajudar a resoldre els objectius gramaticals. [la descripción supera los 500 caracteres]
Etapa educativa:
Adultos
Area o asignatura:
Llengua catalana
CCAA/Región:
Catalunya-Cataluña
País:
Espanya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation