Servei Local de Català de Castelldefels

 /></a><br />
<table border=

Servei Local de Català de Castelldefels
URL del blog:
https://blocs.cpnl.cat/castelldefels
Autor:
Lourdes Subirà Agulló
Categoría:
Blog de Centros Educativos
Presentación:
Aquest blog neix el 2011 com un espai de comunicació entre professorat, alumnat, usuaris del Servei Local de Català de Castelldefels i població en general. Es tracta d’un espai que fomenta l’expressió escrita en llengua catalana en un context públic (més enllà de l’aula), alhora que permet la reflexió sobre l’aprenentatge (dietaris), mostra la tasca de professorat i alumnat, difon recursos i activitats i possibilita el treball entre diferents grups.
Etapa educativa:
Adultos
Area o asignatura:
Llengua catalana
CCAA/Región:
Catalunya-Cataluña
País:
España

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation