audibellera


Título de blog:
audibellera
URL del blog:
https://www.audibellera.blogspot.com.es/
Autor:
anna estany Iborra
Categoría:
Blogs de Alumnos
Presentación:
Blog dedicat a la programacio i memoria dels continguts de les materies : cultura audiovisual, durant el 1er. curs de batxillerat artistic 2011-12 i fonaments del disseny al 2on. de batxillerat artistic 2012-13. El blog conte la programacio de les activitats que es realitzen durant cada curs i els blogs individulas dels alumnes i dels treballls en grup del projecte d’arts PLANETA BELLERA3 2011-12 i dels projectes de Disseny de la il.luminacio de Nadal per Granollers 2012-13
Etapa educativa:
Bachillerato
Area o asignatura:
cultura audiovisual i fonaments del disseny
CCAA/Región:
Catalunya-Cataluña
País:
espanya

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation