PLA LECTOR BAGES SUD


Título de blog:
PLA LECTOR BAGES SUD
URL del blog:
https://peebsplalector.blogspot.com.es/
Autor:
Montserrat Torné Rifà
Categoría:
Blogs de Bibliotecas Escolares
Presentación:
El blog del pla lector és un aparador de la feina duta a terme al voltant de la lectura. Al darrera hi ha un col.lectiu de professors i professores representants de tots els centres educatius del Bages sud i les bibliotecàries de les seves poblacions amb un objectiu comú: el de fomentar la lectura entre tot l’alumnat del Bages sud tot arribant a les famílies i a les escoles i instituts (públics i concertats).
Etapa educativa:
Escola Bressol, EI, Primària, Secundària
Area o asignatura:
Biblioteca
CCAA/Región:
Catalunya-Cataluña
País:
España

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation