Biblioteca IES Santa Maria d’Eivissa

Título de blog:
Biblioteca IES Santa Maria d’Eivissa
URL del blog:
https://bibliouep.blogspot.com.es/
Autor:
Joana Maria Pol Fiol
Categoría:
Blogs de Bibliotecas Escolares
Presentación:
En aquest bloc trobareu xerrades, lectures, exposicions, concursos,… per tal d’animar a la lectura i formar persones crítiques, creatives, participatives i solidàries; aportacions dels alumnes (dibuixos, dossiers -Manga a primera vista-, etc); ressenyes i tastets d’obres, propostes, eines com diccionaris, premsa, recursos TIC/TAC; webs relacionats amb llibres i biblioteques, i Biblionautes, on posem al dia de les adquisicions, efemèrides, entre altres, els alumnes, les famílies, col•legues,.. Tot en funció del PEC. Esperem que us agradi i bona lectura!
Etapa educativa:
Secundaria
Area o asignatura:
BIBLIOTECA
CCAA/Región:
Illes_Balears-Islas_Baleares
País:
ESPANYA

2 Thoughts on “Biblioteca IES Santa Maria d’Eivissa

  1. Susanna on 22 marzo, 2013 at 21:53 said:

    Un bloc excel·lent! Enhorabona!

  2. Moltes gràcies Susanna!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation