formularioHidden
formularioRDF

FEM UN COP D´ULL A CICLE INICIAL! Forma part dels quatre blogs que existeixen a l´escola amb la mateixa finalitat: mostrar i donar a conèixer aquelles activitats que fa l´alumnat. És bàsicament un altre mitjà de comunicació amb les famílies. A través del blog es pretén obrir una finestra a les aules. Totes les notícies van acompanyades de fotografies o vídeos perquè es pugui veure exactament com s´han portat a terme les activitats i les diverses reaccions dels alumnes.

També hi ha un apartat de recursos on els alumnes poden fer activitats per repassar alguns continguts desenvolupats a l´aula. I amb l´intenció d´ajudar a les famílies també hi ha un espai amb adreces WEB on es desenvolupen temes interessants pels pares o s´aconsellen llibres que poden trobar a l'escola en préstec, de temes educatius per les edats dels seus fills.

Inclou també enllaços a altres blogs de l'escola: el racó verd o Cuinem els nostres contes un altre blog de l'alumnat de cicle inicial on es pot veure  l'elaboració d´uns contes i com els nens els expliquen als petits, els enregistren en vídeo, o en àudio.

Año de edición 2014
Año de edición 2015
Año de edición 2016

Acerca de este recurso...

Visitas 545

Valoración +2 Me gusta

Editores: Espiral: Educación y Tecnología , Ascensi Laglera , Grupo de Edición de Edublogs · Espiral, Educación y Tecnología

0 comentarios

¿Quieres comentar? Regístrate o inicia sesión

Inscripción

Juegos

Hazte

Ganadores del X Premio Espiral Edublogs

Mapas

CARGANDO...

Ir a Mapas
Biblioteca

CARGANDO...

Ir a BNEscolar
EduBlogs

CARGANDO...

Ir a Edublogs
Odite

CARGANDO...

Ir a Odite